De Bradley Compass Gold

€260,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 8 werkdagen
Dit zeer unieke horloge is ontworpen door het Amerikaanse ontwerpbureau Eone. Door middel van twee metalen kogellagers is het mogelijk de tijd te voelen zonder naar het horloge te kijken. De voorste bal laat de minuten zien en de bal in de zijkant indiceert de uren. Oorspronkelijk ontworpen voor blinden en slechtzienden, is dit horloge buiten deze groepen ook een grote hit.

De Bradley is vernoemd naar Bradley Snyder, een ex-officier van de Amerikaanse marine die zijn zicht verloor bij een explosie in Afghanistan in 2011 en die goud en zilver won tijdens de Paralympische Spelen in 2012 in Londen. Het horloge kreeg wereldwijde bekendheid door een zeer succesvolle crowdfunding campagne via Kickstarter.

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over het verhaal achter de Bradley: 
https://www.youtube.com/watch?v=j9doO6BTKkM

Naast de functionaliteit is het ontwerp van het horloge opvallend. De strak vormgegeven aluminium kast met goudkleurige uurmarkeringen en de opvallende grijze canvasband maken het horloge  tot een uniek geheel. De diameter van het horloge is 40mm en de dikte is 11,5mm. Het horloge is spatwaterdicht, niet geschikt om mee te zwemmen. De Bradley komt met 12 maanden garantie. 

Zoekt u de Bradley met een andere band? Neem contact op met klantenservice@timeworld.nl!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen