Verzenden & Retourneren

Wat is de levertijd?
De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij bestellingen binnen Nederland worden € 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de € 100,00 is de verzending binnen Nederland gratis.

Voor zendingen naar het buitenland gelden de volgende verzendkosten.

België en Duitsland: € 7,50

Europa 1 (verzendkosten: € 12,50): Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en Verenigd Koninkrijk.

Europa 2 (verzendkosten: € 17,50): Finland, Hongarije, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Europa 3 (verzendkosten € 20,00): Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Estand, Faeroer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Ierland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraine, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad en Wit-Rusland.

Wereld (verzendkosten: € 24,00): Australië, Brazilië, Canada, China, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Rest van de wereld: € 28,00

Kan ik mijn bestelling retourneren?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 
klantenservice@timeworld.nl. Tevens is het mogelijk om een retourformulier in te vullen door in te loggen op de site en te navigeren naar Mijn account>Mijn bestellingen>Artikelen retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd:

  • In onbeschadigde staat
  • Indien mogelijk in de originele verpakking
  • Ongebruikt EN ongedragen

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. De kosten voor de heenzending worden altijd gecrediteerd. De verzendkosten voor de retourzending worden wel vergoed indien er een fout is gemaakt door TimeWorld.nl. 

Kan ik mijn bestelling omruilen?
Ja, artikelen kunnen omgeruild worden. Meld via een e-mail naar klantenservice@timeworld.nl dat u het artikel wil ruilen en stuur het artikel naar ons op.  

Worden de verzendkosten voor een retourzending vergoed?
De verzendkosten voor een retourzendig zijn voor rekening van de klant. Een uitzondering hierop is als het een fout betreft die TimeWorld.nl heeft gemaakt.